| Tytuł postu | Autor | Ostatni post | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Lady Bonarka – konkurs dla młodych projektantów | skarbeusz (gość) | 2009-09-27 23:11:38 | ||||
| po 1sze należy mieć zaplecze żeby uszyć potem 25 takich samych projektów po 2gie koszt jednej sztuki nie powinien przekroczyć 200zł zakładam że małe firmy odzieżowe się rzucą.. żenada | ||||||
| Re: Lady Bonarka – konkurs dla młodych projektantów | ja (gość) | 2009-09-28 14:40:28 | ||||
| ale o co ci chodzi? 5 tys. nagrody i 5 tys. na uszycie - jest przecież ok. Nie rozumiem | ||||||
| Re: Lady Bonarka – konkurs dla młodych projektantów | larson | 2009-09-28 14:57:53 | ||||
| czytanie ze zrozumieniem się kłania - 5 tys. to nagroda, na uszycie jest osobny kontrakt. poza tym nie trzeba wysyłać "25 projektów", projekt ma być jeden, a w ogóle gotowy strój i projekt to zupełnie inne rzeczy, więc chyba nie jest źle. | Wrocław |
| ||||
| Re: Lady Bonarka – konkurs dla młodych projektantów | skarb (gość) | 2009-09-28 22:32:25 | ||||
| oczywiście, że nie trzeba wysłać 25 projektów... nie wiem czy coś projektujecie i szyjecie ale w ilości detalicznej (25 to detal nie hurt) 200zł na coś sensownego to tyle co nic. kosztorys... bo o nim mowa, pokryje ledwo koszt najtańszych materiałów i wykonania , no chyba, że zaprojektujecie koszulki-tuniki z logo słońca. uważam, że konkurs jest żenujący a produkcją szanowna galeria handlowa powinna zająć się sama i sama wybrać materiały i producenta. nie wiem czy doczytałyście też termin na wykonanie, jeżeli korzysta się z usług krawcowych, bo tylko się projektuje a nie samemu szyje, to za takie pieniądze nie będzie to łatwe | ||||||
| Re: Lady Bonarka – konkurs dla młodych projektantów | BCC (gość) | 2009-09-29 09:48:08 | ||||
| Nagrodą główną jest 5 tys. zł ORAZ do tego osobny kontrakt na realizację 25 strojów dla Bonarka City Center. BCC pokrywa koszty produkcji strojów, na podstawie kosztorysu przygotowanego przez projektanta, który będzie wykonawcą kontraktu. | ||||||
| Re: Lady Bonarka – konkurs dla młodych projektantów | larson | 2009-09-29 17:03:26 | ||||
| zwracam skarabeuszowi po części honor, bo w regulaminie jest napisane, że koszt stroju nie może przekraczać 200 zł | Wrocław |
| ||||
| Re: Lady Bonarka – konkurs dla młodych projektantów | skarp (gość) | 2009-09-29 22:25:58 | ||||
| po części dziękuję |